Kush Jemi Ne

Turboo është një kompani pionere në dixhitalizimin efikas të industrin e logjistikës. Turboo e arriti këtë status fal besimit të klienteve tanë gjatë viteve të fundit si rezultatë të investimeve te vazhdueshme ne flotën aktuale transportuese dhe në atë menaxhuese, për te siguruar një shërbim të shpejtë dhe eficent.

Klientët Tanë

Biznese

Turboo ofron një platform inovative fokusuar drejt nevojat që ka biznesi juaj për gjurmimin live të ndergesave tuaj si dhe për kryerje analizash financiare për te vlerësuar performancën tuaj në nje periudh të caktuar. I lehtë në përdorim stafi juaj do e gjej shum të thjeshtë në përdorim duke rritur eficencen të aktivitetit tuaj!

Individë

Për individ të thjesht që duan të dërgojn pakot e tyre me shpejtësi dhe korrektësi!

Cmimet

TARIFAT E SHËRBIMIT TË DËRGESAVE BRENDA TIRANES:
Pesha e objektit Tarifa në lekë
0 – 2000 gr 200
2001 gr – 3000 gr 250
3001 gr – 4000 gr 300
4001 gr – 5000 gr 350
5001 gr – 6000 gr 400
6001 gr – 7000 gr 450
7001 gr – 8000 gr 500
8001 gr – 9000 gr 550
9001 gr – 10000 gr 600
10001 gr – 11000 gr 650
11001 gr – 12000 gr 700
12001 gr – 13000 gr 750
13001 gr – 14000 gr 800
14001 gr – 15000 gr 850
15001 gr – 16000 gr 900
16001 gr – 17000 gr 950
17001 gr – 18000 gr 1000
18001 gr – 19000 gr 1050
19001 gr – 20000 gr 1100


TARIFAT E SHËRBIMIT TË DËRGESAVE NDËRMJET QYTETEVE:
Pesha e objektit Tarifa në lekë
0 – 2000 gr 300
2001 gr – 3000 gr 350
3001 gr – 4000 gr 400
4001 gr – 5000 gr 450
5001 gr – 6000 gr 500
6001 gr – 7000 gr 550
7001 gr – 8000 gr 600
8001 gr – 9000 gr 650
9001 gr – 10000 gr 700
10001 gr – 11000 gr 750
11001 gr – 12000 gr 800
12001 gr – 13000 gr 850
13001 gr – 14000 gr 900
14001 gr – 15000 gr 950
15001 gr – 16000 gr 1000
16001 gr – 17000 gr 1050
17001 gr – 18000 gr 1100
18001 gr – 19000 gr 1150
19001 gr – 20000 gr 1200