Kreu

POSTA

E SHPEJTË

Kontakto Tani

Qëndroni qëtë

Me cdo gjë tjetër merremi ne !

Platforma jonë e thjeshtë dhe në të njëjtën kohë e sofistikuar, ofron siguri dhe mirëmenaxhim të gjithë procesit logjistik për biznesin tuaj!

Dërgesa në Tiranë brënda ditës,rrethe 24-48 orëve!

Aplikacion i avancuar për PC/Mobile!

Agjensi shpërndarje në gjithë Shqipërin!

Flota prej më shumë se 20+ korierash!

Disa nga Klientët Tanë

Disa nga Klientët Tanë

Si Funksionon

Na kontaktoni për tju shpjeguar gjith procesin dhe benefitet qe vijn me turboo.al

Kontakto