Posta më e shpejtë Shqiptare

Platforma më inovative e shitjeve online për bizneset e Tiranes

Fillo

Image

2 vite ne treg.

Nje flote e kompletuar shoferash dhe motorrash

Shperndarje ne gjithe shqiperine brenda 24 oreve

Perpunim pakosh cdo dite deri ne 1000 pako ne dite

Image

TURBOO OFRON PER BIZNESET:

01

FOKUSOHET TEK CDO KLIENT VECMAS ME PRIORITET

02

FOKUSOHET TEK KUALITETI DHE PROFESIONALIZMI I SHERBIMIT

03

SHERBIME ON-DEMAND PERVEC POSTIMIT TRADICIONAL

04

SHPEJTESI MAKSIMALE TE DERGESES

05

LIMITON KTHESAT E PAKOVE

06

SISTEME TE AVANCUARA TE SIGURIMIT TE PAKOVE

Turboo

Dorezim mbi 90% e pakove brenda 24 oreve

Staf i gjere

Informacion ne kohe reale

Turboo

TURBOO nisi si risi per te kursyer resursin me te rendesishem, kohen.
•Ideja nisi ne 2018
•Hapi dyert ne Janar 2019

Me Shume

Image

NDIQ POROSITE NE KOHE REALE

Shkarko aplikacionin dhe ndiq ne kohe reale porosite.

Shakrko App

Image

MBI 700 POROSI DITORE

Shkarko Aplikacionin